Anmälan

Fyll i formuläret och betala årsavgiften 200:- kr till bankgiro 674-1540 alt. Swich: 1235932959 så får du bekräftelse att vi mottagit din ansökan. Vänligen betala in snarast när du har gjort Din medlemsansökan.

OBS! Om Du inte bar betalat in medlemsavgiften sista september, är du inte med i utlottningen av konstverk.

Om du blir medlem efter sista september, så gäller medlemsavgiften för nästkommande år.

För kommande år som medlem, Vänligen betala in avgiften före 14 februari.

Årsavgiften 200 kr betalas in till bankgiro 674-1540 eller Swisha till; 1235932959

(För Dig som redan är medlem och har missat att betala in medlemsavgiften för 2018, vänligen betala in snarast.)

GDPR innebär att Du som medlem har rätt att begära att få veta vilken information föreningen sparar om Dig  samt hur uppgifterna hanteras. Om Du vill ändra Dina personuppgifter, flyttar eller vill avsluta Ditt medlemskap, vänligen kontakta oss via info@norrtaljekonstforening.se

Informationen används främst till att medlemmarna med föreningens tidskrift Konstpunkt.

Vid evenemang som kräver föranmälan, (t.ex. Konstrundan, Julsalongen m.m.)  kan uppgifterna även komma att användas i samband med evenemanget.

Välkommen till Norrtälje konstförening!

(kom ihåg att klicka på ”knappen” nederst i anmälan för att skicka in Din anmälan!)

Ditt namn (obligatorisk)

Adress (obligatoriskt)