Information för anmälda

Norrtälje konstförenings julsalong på Norrtälje konsthall

Märkning av bidragen
Varje konstverk som lämnas in ska ha samma uppgifter som anmälan, på baksidan av respektive verk.
Packning och transport
Vänligen observera att konstnären/ konstnärerna ansvarar själva för transporten samt packning av verket/n. Norrtälje konsthall står därför ej för försäkring för verken under hittransport. Det gör deltagarna själva. Detsamma gäller för återtransport och nedpackning av verken. Under utställningsperioden täcks dock verket/n av Norrtälje kommuns försäkring.
Om någon köper ett bidrag, hur får jag betalt?
Vid försäljning av de utställda bidragen tar Norrtälje konstförening ut en provision om 25%. Försäljningspriset som du/ni anger vid ansökan skall därför inkludera provisionen. Du får betalt, med avdrag för försäljningsprovisionen, när köparen/köparna erlagt full betalning.
Vem kontaktar jag om jag har frågor
Norrtälje konstförening, julsalong@norrtaljekonstforening.se
Tidplan
Inlämning: Alla konstverk lämnas in till Norrtälje konsthall. Inlämningsdagar är onsdag den 1 dec kl 12-16, torsdag den 2 dec kl 14-19 samt lördag den 4 dec kl 12-16.
Utlämning: Utlämning sker 15 januari kl. 14-17 samt den 17 januari mellan kl. 16-19.
Lördag 11 december kl.12-16. Invigning Kl. 13. Vaccinationsintyg krävs.
Finissage
Lördag 15 januari Kl. 12-16.

Tillbaka till förstasidan