Konstresor

Alla resor/utflykter planeras sedan ett par år tillbaka i en arbetsgrupp med medlemmar från Norrtälje Konstförening, Roslagens Konstnärsgille och Konsthallens Vänner. De tre föreningarna inbjuder således alla sina medlemmar att följa med.

Värmlandsresa 25-27 augusti 2022
Mail har skickats ut till samtliga medlemmar den 10 maj med detaljerad beskrivning av resan. Här kommer ett sammandrag:
Konstresegruppen som består av representanter för Norrtälje Konstförening, Roslagens
Konstnärsgille och Norrtälje Konsthalls Vänner arrangerar i sommar en konst- och kulturresa till Värmland. Vi besöker platser vid Vänern, Glafsfjorden och Frykensjöarna.
Vi börjar med Sliperiet i Borgvik. Därefter besöker vi konsthantverkare och konstmuseum i Arvika.
Huvudattraktionen är Västanå teater där vi ser ”En saga om en saga” – en sprakande kavalkadföreställning som är ett möte mellan Västanå Teater och Selma Lagerlöf.
Förutom dessa besök har vi Sillegården, Karin Broos’ Alma Lövmuseum och Kristinehamns Konstmuseum med ”Katja of Sweden” på programmet.
Det blir med andra ord en spännande och fullspäckad resa!
Pris 3.800 kr (+ 705 kr enkelrumstillägg)
Anmälan görs till nkv@telia.com. I anmälan anges namn, ev önskemål om enkelrum, samt önskemål om specialkost.
Anmälningsavgift 1000 kr (som är bindande) betalas på antingen bankgiro 183-1288 eller swish 1233564267 senast den 15 juni, ange namn vid betalning.
Resterande avgift ska betalas senast den 1 augusti. PDF.
Vid frågor kontakta Carina Libonius, tfn 070 660 92 58, carina.libonius@telia.com