Konstrundan i Roslagen 2018

Norrtälje konstförening har glädjen att bjuda in till årets Konstrunda i Roslagen, Norrtälje kommun.

Senast torsdagen den 31:a maj vill vi ha din anmälan och deltagaravgiften insatt på vårt bankgirokonto 674-1540.
Deltagaravgift 500 kr

(En avgift för plats i utställningslokal som ersätter NoA´s lokal tillkommer, avgiften meddelas närmare ansökningstidens slut när intresset för utställare som önskar plats i denna utställningslokal kan fastställas.)

Anmälningsblankett finns här nedan eller hämtas på Galleri Ekman, Posthusgatan 2, Norrtälje.
Blanketten skickas till:
Norrtälje konstförening
c/o Kerstin Ericsson
Stora Brogatan 12A
76130 Norrtälje

Du kan även anmäla dig med e-post till: kerstinsepost@gmail.com

eller maila informationen i anmälningsblanketten till info@norrtaljekonstforening.se

Samlingsutställningen blir i år i Zetterstenska villan, Roslagsmuseet, med vernissage fredagen  den 3 augusti kl. 15–19. Här visar varje utställare ett verk!

Verket till samlingsutställningen lämnar du in onsdagen den 1 augusti mellan kl. 12.00-19.00 på Zetterstenska gården. OBS! lämna ditt kontonummer för ev. försäljning av verket när du lämnar in Ditt verk om du inte lämnat in en pappersanmälan och lagt till det på den. Konstnärs CV kan också lämnas om du vill att besökarna ska kunna ta del av det även på samlingsutställningen.

OBS! För att alla deltagande konstnärer ska få plats med ett verk var på Zetterstenska Gården är max måtten för samlingsverket 70x 50 cm.

Konstrundan i ateljéerna pågår lördag-söndag, 4-5 augusti.

Har du frågor kontakta Kerstin Ericsson, tel 070-219 00 74

Anmälan till Konstrundan i Roslagen 2018

Vinteradress där vi kan nå dig

Namn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Hemsida, börja med http:// innan www.dinhemsida.se

Din ateljéadress

Ex på teknik du kommer att visa

Vägbeskrivning till din ateljé

Samlingsutställningen

Samlingsutställningen blir även i år i Zetterstenska villan, Roslagsmuseet.

Här visar varje utställare ett verk!

Namn på verket:

Teknik:

Storlek:

Pris:

Vernissage fredag 3 augusti kl. 15–19.