Lilla k

Lilla k är en utställningsyta på Norrtälje stadsbibliotek. Utställningarna på Lilla k är ett samarbete mellan Norrtälje stadsbibliotek
och Norrtälje Konstförening.
Utställningarna öppnas oftast med en vernissage i närvaro
av konstnären på en onsdag klockan 16.00. Bibliotekets adress är Billborgsgatan 3 i Norrtälje, strax intill busstationen.

Bild från vernissage. T.v. Per Silén, T.h. Per Börjesson Norrtälje konstförenings ordf.

Trivsamt, Per Silén berättade om sitt konstnärskap och sin unika förmåga att med breda, grova penseldrag lägga grunden för spännande målningar. Sedan är det upp till betraktaren att bygga vidare på historien.

På sid. 14-15 i Konstpunkt 1 2019 finns mer information om Per Silén

Utställningar 2019

9 jan – 2 febr Stefan Gadnell måleri

6 febr – 2 mars Per Silén ” måleri

6 mars – 30 mars Olga Kreida Smedmark ”

3 april – 4 maj PA Larsson skulptur

8 maj – 1 juni Jonna Jakobsson grafik/måleri

5 juni- 29 juni Isak Isaksson keramik

Välkommen!

För öppettider se Norrtälje stadsbibliotekets öppettider.

Vernissage 9 januari

Utställande konstnär Stefan Gadnell berättade om sitt liv, utbildning och intresset för måleri på ett välbesökt vernissage. Utställningen visar Gadnells akvarellmålningar av hög klass.

Du kan se dem på Lilla K fram till 2 februari.

Kontakta:

Birgitta Lamm epost adress:  birgitta.lamm@tele2.se