Välkommen till Jubileumsutställning!

När: lördag 14 aug 10-17 – söndag 15 aug 10-16.

Var: Utomhus på långa planket längst ut i nya hamnen, Norrtälje. Ytan är c:a 2×1,5 meter/person.

Sista anmälningsdag:  1 juli. Du är registrerad först när du betalat avgiften. Deltagarantalet är maximerat till 40 st.

Avgift: 150 kr för medlem, 250 kr för icke medlem. Vid familjemedlemskap betalar man 150 kr/familjemedlem som vill deltaga.

Föreningen arrangerar en JUBILEUMSUTSTÄLLNING den 14-15 augusti. Det kommer att bli en så kallad pop up-utställning, i Norrtälje hamnområde. Information kommer i dagarna.

ALLA medlemmar, men även andra konstnärer med Roslagsanknytning  är välkomna.

Konsten får vara till salu och säljas direkt till besökare av respektive konstnär.
Du får också sätta upp ny konst/skifta  allteftersom.

Du hänger själv, vaktar och ansvarar för din konst under bägge dagarna. Tag med regnskydd eller plocka ner konsten vid tillfälligt oväder. Endast om utställningen helt ställs in av föreningen, betalas avgiften tillbaka. Konsten måste tas bort på lördagskvällen och finnas åter på plats på söndagen.

Det går ej att köra bil till platsen.

Vi räknar med en trivsam dag då vi äntligen får mötas för att fira NKF 75 år och uppleva konst på  en unik plats i Norrtälje nya hamn.  VÄLKOMNA!