Ungdomsstipendium – sök före 8 november här.

Julsalong 11 december – 15 januari. Information och anmälan !

Aktiviteter för medlemmar

Vad är konst för dig? Dialogsamtal om vår syn på konst. Torsdag 14 oktober kl 18.30. Lokal: Sensus . Maila anmälan till anmalan@norrtaljekonstforening.se. Diskussion för alla konstintresserade på alla nivåer.

Presentation för nya medlemmar: Vi vill gärna träffa er! Fredag 15 oktober kl 13.30-15.30 ses vi på Sensus för en presentation av konstföreningen! Maila anmälan till anmalan@norrtaljekonstforening.se!

KONSTRESA för medlemmar 23 oktober till Liljevalchs och Waldemarsudde. Mer information här.

Medlemsmingel! Lördagen 13 november kl 14-17. Lokal: Folkets Hus. Äntligen kan vi träffas och umgås under trevliga former.

Medlemslotteriet – mer information kommer under oktober!

Inte medlem än? Anmälan finns här – eller maila info@norrtaljekonstforening.se.

Mer information om de olika aktiviteterna kan finnas under respektive flik i menyn.