Klubbmingel

Äntligen kan vi återigen hälsa VÄLKOMNA till Klubbmingel på Folkets hus (Galles gränd 5 Norrtälje)! Lördagen 13:e november klockan 14.00-17.00

Årets tema är Mingla & Vinn

Vi har fått flera nya medlemmar och detta är ett tillfälle att ses och att lära känna andra med konstintresse.
Program:
Trumvirvlar och jubel för utlämning av vinster till årets vinnare i konstlotteriet. Presentation av de inköpta konstverken och dess konstnärer.
Aktuell information om allt som är på gång i vår förening framöver när nu restriktionerna förhoppningsvis är borta.
Förutom det årliga konstlotteriet kommer 10 st närvarovinster att dras !
Det serveras snittar och vin/valfri dricka samt kaffe och kaka.
Överraskningar väntar- med fina bonuspriser.

I år bjuder (!) Norrtälje konstförening på allt detta för att fira vårt 75 års jubileum och att glädjas att vi ÄNTLIGEN kan träffas!

Anmäl dig senast 5/11 till klubbmingel@norrtaljekonstforening.se

Anledning till att det är noga med anmälan i förväg är alkoholtillståndet. Familjemedlemskap gäller 2 personer. Båda namnges i anmälan!
Vi tar inte emot några betalande i dörren och du själv måste vara medlem i Norrtälje konstförening. Vill du ta en vän med dig måste vännen i förväg bli medlem i föreningen och anmäla sig också senast 5 nov.
Tyvärr har vi max antal personer 80 st, så det gäller att skynda på. Blir det fullt kommer ni som anmäler er som nr 81 och högre att informeras via mail.
VÄLKOMMEN!