Konstresor

Alla resor/utflykter planeras sedan ett par år tillbaka i en arbetsgrupp med medlemmar från Norrtälje Konstförening, Roslagens Konstnärsgille och Konsthallens Vänner. De tre föreningarna inbjuder således alla sina medlemmar att följa med.

Nyinsatt konstutflykt

VÄLKOMNA tisdagen den 30 nov mellan 13 – 15 till FINSTA. Vi besöker konstnär Marie Berndtsson, som är smyckes- och glasdesigner samt tovar ull och Nunotovning. Hennes studio MABE finns i Finsta.

Vi åker i egna bilar. Kör mot Rimbo i Finsta, sväng höger vid trafikskylt Södertjära. Efter ca tre km finns en gård till höger med två husbilar parkerade och marschaller utanför. Där kör ni in på gården till Södertjäravägen 124.

Allt är utan kostnad och ingen anmälan behövs. Ni som behöver åka med i någon bil, kan kontakta Carina Libonius carina.libonius@telia.com mob 070-6609258.